Winkelwagen 0
€ 0,00

Tasmanian Tiger

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 48

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 48

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tasmanian Tiger


De producten van het Duitse merk Tasmanian Tiger staan al jaren garant voor kwaliteit en functionaliteit met betrekking tot uitrusting voor professionals. Het tactische merk heeft dan ook internationaal een goede naamsbekendheid gekregen onder politie- en defensiepersoneel. Tasmanian Tiger Tactical Gear heeft een herkenbaar logo: de Tasmaanse tijger. Deze tijger is al meer dan 30 jaar uitgestorven, maar was kenmerkend door zijn camouflagepatroon, goede conditie en muil met scherpe tanden die hij 180 graden kon openen om zijn slachtoffers te verslinden. De Tasmaanse tijger was een echte predator en door zijn bijzondere kwaliteiten heeft Tasmanian Tiger haar merknaam dan ook aan dit dier verbonden. Zo leeft de mythe voort in de prachtige materialen voor operators. Tasmanian Tiger heeft een uitgebreide range aan tactische gear, van rugzakken en tassen tot pouches, kleding en koppelmaterialen.

Rugzakken van Tasmanian Tiger

De rugzakken van Tasmanian Tiger zijn erg geliefd door de functionele en robuuste uitvoering met handige features die verwerkt zijn in het design. Tasmanian Tiger heeft de rugzakken onderverdeeld in verschillende categorieën voor kortere en langere missies of voor het inzetten tijdens de dienst of outdoor gebruik. Er zijn verschillende modellen leverbaar, waaronder de klassieke Molle of het nieuwe en innovatieve Lasercut Molle. Verschillende pouches en accessoires van Tasmanian Tiger kunnen zo naar wens en eigen voorkeur geplaatst worden op de tactische rugzakken. De rugzakken zijn ook nog eens in verschillende kleuren leverbaar. Met name de TT Mission Pack MKII is een erg populaire rugzak onder politie- en defensiepersoneel. Een rugzak die enorm functioneel is en ook in urban conditions of onder outdoor omstandigheden een ideale begeleider is. Ook de TT Combat Pack MKII is een topper. Deze is meer klassiek uitgevoerd met de normale Molle bevestigingslussen.

Tasmanian Tiger IFAK pouches en Eerste Hulp-rugzakken

Tasmanian Tiger heeft een zeer praktijkgerichte en functionele serie IFAK pouches en First Aid-rugzakken die veel door special forces, operators en politiepersoneel gebruikt worden. Hiervoor is een speciale serie ontwikkeld: de TACVES-serie die vooral in snelle interventievoertuigen gebruikt wordt en waar alle Eerste Hulp-materialen bij de hand zijn in geval er snel medische hulp verleend dient te worden. Wat dacht u van de TT HEAD REST IFAK of de TT Modular Front Seat Panel, waarbij al uw essentiële gear achter de stoel geplaatst kan worden? Voor een volledige medische uitrusting adviseren wij voor korte inzetten de TT Medic Assault Pack MKII. Wenst u een meer complete uitrusting, dan adviseren wij de TT First Responder Move On MKII of de TT First Responder MKIII.

Koppelaccessoires van Tasmanian Tiger

Wat betreft koppelaccessoires heeft Tasmanian Tiger een zeer complete serie tactical pouches in haar assortiment. In verschillende maten en uitvoeringen zijn de TT Tac Pouch 1 Vertical en de TT Tac Pouch 4 in horizontale uitvoering zeer praktisch. Deze zijn zeer praktisch om uitrusting en accessoires in mee te nemen tijdens missies. Ook de Tasmanian Tiger Pouch 5 en Tasmanian Tiger Pouch 6 willen wij onder uw aandacht brengen. Dankzij hun ruime indeling en goed afgewerkte opbergmogelijkheden zijn ook deze pouches zeer praktisch.

TT Plate Carriers en Chest Riggs

De nieuwe modellen plate carriers en chest riggs zijn uitgekomen door innovatieve tips en testen van defensiepersoneel. Zo is de TT Plate Carrier QR LC uitgerust met de nieuwste ROC snelsluitingen. Zoekt u een lichte uitvoering, dan adviseren wij de Plate Carrier SK in TPU-uitvoering met lasercut. Ook de vernieuwde modellen, zoals de TT Combi Rigg QR, zijn op tactisch gebied zeer praktisch en functioneel.

Tasmanian Tiger bij Firstcarecompany

Voor Tasmanian Tiger bent u aan het juiste adres bij Firstcarecompany. Wilt u meer informatie over de producten van Tasmanian Tiger? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag.