Winkelwagen 0
€ 0,00

Brillen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wiley-X brillen

Uw ogen zijn een zeer kwetsbaar onderdeel van uw lichaam. Het is daarom extra belangrijk om ze goed te beschermen. Dat doet u met behulp van Wiley-X brillen. Wiley-X is een familiebedrijf uit de Verenigde Staten dat is opgericht in 1987. Het merk focust zich op het produceren van de best beschermende uitrusting ter wereld, waaronder de Wiley-X brillen. Met jarenlange ervaring op het gebied de ontwikkeling en productie van brillen is Wiley-X in staat om elke keer weer een kwalitatief hoogwaardige Wiley-X bril op de markt te brengen.

Wiley-X schietbrillen

Bij het afvuren van een vuurwapen kunt u oogletsel oplopen. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om een schietbril te dragen. Bij Firstcarecompany hebben we verschillende Wiley-X brillen die goed beschermen tegen oogletsel. Neem bijvoorbeeld de Wiley-X Roque schietbril smoke/ clear Matte Black Frame. Deze Wiley-X bril is uiterst geschikt voor elke professional die erkent dat bescherming van zijn ogen in combinatie met comfort en functionaliteit erg belangrijk is. De bril is speciaal ontworpen om comfortabel gehoorbeschermers en communicatiemiddelen te kunnen dragen door de extra dunne uitvoering van het Triloid Nylon Frame. De Wiley-X bril biedt functionaliteit en duurzaamheid in een zeer betrouwbaar veiligheidsconcept met bescherming van projectielen met een snelheid van 910 meter per seconde. De bril is onbreekbaar, krasbestendig en biedt 100% UV- bescherming. Daarnaast heeft de bril een speciale T-shell-laag op de lenzen om te voorkomen dat de bril beslaat en het zicht belemmert. De Wiley-X brillen bieden dus meer dan genoeg bescherming voor uw ogen.

Wiley-X brillen voor recreatief gebruik

Naast dat de brillen van Wiley-X uiterst geschikt zijn voor de bescherming van uw ogen in risicovolle situaties, kunnen ze ook gedragen worden voor casual gebruik. Denk hierbij aan het rijden van een motor, tijdens het sporten of tijdens het werken. De brillen bieden uiteraard bescherming tegen de zon en zijn daarom ook geschikt als zonnebril. Wiley-X brillen zijn een combinatie van kwaliteit en duurzaamheid, zonder in te leveren op het gebied van design.

Wiley-X zonnebrillen

De brillen van Wilex-X kunnen ook gebruikt worden als zonnebril. Wiley-X zonnebrillen hebben een zeer hoge mate van bescherming waardoor ook het zonlicht wordt weerhouden. De Wiley-X zonnebrillen zijn dus zeer multifunctioneel. Naast het dragen van de Wiley-X brillen tijdens tactische missies of schietsport, zijn ze dus ook zeer geschikt om te dragen tijdens een dagje op het strand. De Wiley-X brillen kunnen dus zowel privé als tijdens het werk gedragen worden, zo slaat u twee vliegen in één klap. 

Contact Firstcarecompany

Firstcarecompany staat voor u klaar wanneer het gaat om tactische uitrusting en persoonlijke bescherming. Na het plaatsten van een bestelling ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging. Het is goed om te weten dat we een minimumleeftijd van 18 jaar hanteren voor het kopen van onze producten. Naast onze webshop kunt u ook terecht in onze fysieke winkel in Deventer voor professioneel advies. Interesse in Wiley-x brillen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise op het gebied van persoonlijke bescherming.