Winkelwagen 0
€ 0,00

Gehoorbescherming

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gehoorbescherming schietsport

Bent u op zoek naar gehoorbescherming voor schietsport? Dat begrijpen wij bij Firstcarecompany maar al te goed. Het dragen van de juiste gehoorbescherming tijdens een schietsport is namelijk van groot belang. Het vermindert de kans op gehoorschade aanzienlijk. Als dé tactische specialist van Nederland hebben wij daarom diverse professionele gehoorbeschermers in ons assortiment. Veel van onze producten zijn getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten kunnen garanderen. Zo zijn we in staat om enkel kwaliteitsproducten te leveren waarop u kunt rekenen tijdens uw activiteiten. Dit alles maakt dat liefhebbers van een goede uitrusting, zoals gehoorbescherming voor schietsport, ons al jarenlang weten te vinden.

Gehoorbescherming schietsport van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse producten voor schietsport gehoorbescherming in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten gehoorbeschermers, gehoorbeschermers in meerdere kleuren en voor uiteenlopende prijzen. Neem bijvoorbeeld de Earmor MaxDefense M06A Coyote, een basisgehoorbeschermer die speciaal is ontwikkeld voor de schietsport. Deze gehoorbeschermer zorgt ervoor dat u geconcentreerd blijft in omgevingen waar veel lawaai is. De Earmor MaxDefense creëert een hoge demping van geluid en sluit af tot wel 24 decibel. De gehoorbeschermers van Earmor zitten zeer comfortabel doordat de oor- en of dichtingsringen voorzien zijn van gel gecombineerd met foam. Hierdoor wordt er minder druk uitgeoefend op uw oren tijdens het langdurig dragen. Deze gehoorbeschermer voor schietsport is naast de kleur coyote ook beschikbaar in het groen.

Elektronische gehoorbescherming schietsport

Bij Firstcarecompany bieden we ook elektronische gehoorbescherming voor schietsport. Kijk maar naar de Earmor M20 Electronic Earplug Black, een professionele en compacte elektronische gehoorbeschermer die comfortabel zit en uw gehoor goede bescherming biedt tegen schadelijke decibellen die vrijkomen bij het afvuren van uw vuurwapen. Een belangrijk voordeel van elektronische gehoorbeschermers is dat piekgeluiden worden gedempt tijdens de knal van het vuurwapen, maar omgevingsgeluiden versterkt worden. Op deze manier kunt u eenvoudig met uw team blijven communiceren. Dit maakt dat de Earmor M20 oplaadbare elektronische gehoorbeschermers een must have zijn voor elke sportschutter of professional die waarde hecht aan compacte gehoorbescherming tijdens de schietsport. De Earmor M20 elektronische gehoorbeschermer komt in verschillende maten, namelijk in S, M en L.

Bestellen bij Firstcarecompany

Heeft u interesse in een van onze gehoorbeschermers voor schietsport? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Vragen of wilt u meer weten over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.