Winkelwagen 0
€ 0,00

Geweertassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Geweertassen

Om uw wapen(s) veilig op te kunnen bergen, is kwalitatieve bescherming van groot belang. Ons uitgebreide assortiment aan geweertassen is zo samengesteld dat er voor iedere situatie een passende geweertas is. Bij Firstcarecompany bent u verzekerd van een wapentas waar u uw wapen en eventuele accessoires veilig en beschermd in op kunt bergen.

Rifle Bag Molle geweertassen

Firstcarecompany heeft diverse geweertassen en pistooltassen in het assortiment. Zo beschikken we over de Rifle Bag Molle geweertassen in drie verschillende formaten, namelijk short, middle en extra lang. De Rifle Bag Molle is een professionele tactische geweertas voor een machinepistool. De geweertas is padded uitgevoerd waardoor deze optimale bescherming biedt voor het vervoer van uw geweer of machinepistool. De tas beschikt over een hoofd- en zijvak en biedt daardoor voldoende ruimte voor het opbergen van accessoires. De binnenzijde is voorzien van verstelbare bevestigingslussen met velcro of klittenband, zodat u uw vuurwapen optimaal kunt positioneren. De buitenkant van de Rifle Bag Molle geweertassen zijn voorzien van Molle lussen voor het bevestigen van extra pouches of tassen om extra accessoires te kunnen vervoeren, zoals magazijntassen en tactical pouches. De tas kan over de schouder gedragen worden met behulp van de meegeleverde draagriem, maar kan ook gebruikt worden als een vernuftig rugzaksysteem voor een optimale verdeling van het gewicht.

Andere geweertassen

Bij Firstcarecompany beschikken we, naast de Rifle Bag Molle geweertassen, ook over een hardcase opbergkoffer van Nuprol. De Nuprol Medium Hard Case is een compacte polymeerkunststof koffer voorzien van PnP foam voor bescherming. De koffer is zeer licht van gewicht zonder stabiliteit te verliezen. Uw geweer is in deze koffer beschermd voor invloeden van buitenaf. Ook beschikt de koffer over een effectief trolleysysteem met een praktisch telescopisch handvat. Hierdoor wordt lichamelijke overbelasting voorkomen. De hard case beschikt naast de handgreep van de wapenkoffer ook over twee voorgeprepareerde ronde gaten waar een pistool case voorzien kan worden van een veiligheidsslot. De sluitdeksel is voorzien van beschermschuim om krassen en beschadigingen te voorkomen. Aan de binnenkant kan het PnP foam verwijderd worden om de vorm aan te passen aan het voorwerp dat u in de koffer wilt opbergen.

Geweertassen bestellen bij Firstcarecompany

Heeft u interesse in een geweertas van Firstcarecompany? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop. U ontvangt binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. Firstcarecompany hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar. Wilt u de geweertassen fysiek bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.