Winkelwagen 0
€ 0,00

Pistooltassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pistooltas

Om veilig uw werk uit te kunnen voeren, is kwalitatieve tactische bescherming van groot belang. Ons uitgebreide assortiment is zo samengesteld dat iedere politie-, defensie-, handhavings-, beveiligingsmedewerker, ambulancepersoneel en outdoorliefhebber er vindt wat hij of zij zoekt. Zo kunt u bij Firstcarecompany ook terecht voor een pistooltas om uw wapen en eventuele accessoires veilig en beschermd op te bergen.

Nuprol pistooltas

Firstcarecompany heeft een aantal pistoltassen van Nuprol in het assortiment. Zo beschikken we over de Nuprol Small Hard Case Schuim. Dit een compacte en stabiele hardcase pistoolkoffer van polymeer kunststof en voorzien van waben schuim ter bescherming. De Nuprol Small Hard Case Foam pistoolkoffer is ook gemaakt van een polymeer kunststof, maar is aan de binnenkant voorzien van PnP foam. Elke pistoolkoffer van Nuprol is voorzien van een uniek patroon aan de buitenkant. Hierdoor zijn ze stapelbaar en kunnen ze niet verschuiven, wat het transport makkelijker maakt. Daarnaast beschikt elke koffer over twee geprepareerde ronde gaten naast de handgreep om de koffer eventueel te voorzien van een veiligheidsslot. De opbergkoffers van Nuprol hebben inmiddels internationale bekendheid gekregen. Uw vuurwapen is veilig en beschermd tegen invloeden van buitenaf in de pistoolkoffer van Nuprol. De Nuprol koffers zijn gemaakt van een speciaal polymeer kunststof waardoor ze zeer licht van gewicht zijn zonder stabiliteit te verliezen.

Andere pistooltassen

Bij Firstcarecompany beschikken we, naast Nuprol pistooltassen, ook over patroonhouders en soft case pistooltassen. Een enkele patroonhouder heeft hard velcro of klittenband aan de achterzijde om deze vast te maken aan tassen of rugzakken. De patroonhouder is alleen geschikt voor magazijnen waarbij patronen in twee rijen geborgen zijn en is een zeer kwalitatief afgewerkte pistooltas. Ook een soft case pistooltas is geschikt om uw wapen veilig op te bergen. De Tactical Pistol Case pistooltas biedt aan de voorzijde zelfs twee kleinere tassen en een opberg vak voor accessoires. Hierdoor is het mogelijk om naast uw wapen onder andere ook magazijnhouders, een schietbril, gehoorbeschermers en munitie op te bergen. De 5.11 Single Pistol Case pistooltas biedt ruimte voor 1 handvuurwapen en een aantal accessoires.

Pistooltas bestellen bij Firstcarecompany

Heeft u interesse in een pistooltas van Firstcarecompany? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop. U ontvangt binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Wilt u de pistooltas eerst fysiek bekijken? Dan bent u altijd welkom in onze winkel in Deventer. Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.