Winkelwagen 0
€ 0,00

Range bags

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Range bags

Tactische uitrusting is belangrijk om uw persoonlijke bescherming te kunnen waarborgen. Het is van belang dat u te allen tijde beschermd bent. Firstcarecompany heeft een aantal range bags in het assortiment zodat u uw wapen en eventuele accessoires goed op kunt bergen. Het assortiment aan range bags van Firstcarecompany is zo samengesteld dat er voor elke situatie en ieder beroep een passende range bag is om uw uitrusting in op te bergen.

5.11 Range Master Backpack Set

Een van de range bags uit het assortiment van Firstcarecompany is de 5.11 Range Master Backpack Set. Dit is een complete en functionele rugzak voor het veilig vervoeren van uw handvuurwapen, munitie en accessoires voor zowel de professionele als amateurschutter. De Range Master Backpack is handig in te delen en heeft ruimte voor uw handvuurwapen, munitie, gehoorbeschermers en onderhoudsmiddelen. Het vak aan de voorzijde van de rugzak is extra verstevigd, zodat u uw accessoires goed kunt opbergen. Ook beschikt de rugzak over een interne organizer met elastische lussen. Firstcarecompany beschikt ook over een losse range bag van 5.11, namelijk de 5.11 Range Ready. Dit is een functionele wapentas om uw handvuurwapen, munitie en accessoires veilig te vervoeren. Door de vijf externe opbergvakken kunt u al uw schiettoebehoren handig en bereikbaar opbergen in één tas.

Meer tactische uitrusting

Bij Firstcarecompany kunt u ook terecht voor andere tactische uitrusting. Zo hebben we diverse range bags in ons assortiment, maar beschikken we ook over pistool- en geweertassen om uw wapen in op te bergen. In deze tassen kunt u naast uw wapen, onder andere ook magazijnhouders, een schietbril, gehoorbeschermers en munitie opbergen. Om uw wapen goed te onderhouden, hebben we ook onderhoudsmiddelen in ons assortiment. Zo hebben wij een complete onderhoudset in een aluminium opbergkoffer, zodat u alles bij de hand heeft. Ook voor trainingsmiddelen kunt u bij Firstcarecompany terecht. Wij bieden diverse targets aan, zodat u zich goed kunt voorbereiden op verschillende situaties.

Range bags bestellen

Als u interesse heeft in een van onze range bags, kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop. Na het bestellen ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. Firstcarecompany hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar voor alle aankopen in de (web)winkel. Als overheidsinstantie is het mogelijk om op rekening te bestellen. Als u de range bags eerst fysiek wilt bekijken, bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Hier staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u nog vragen over onze range bags of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.