Winkelwagen 0
€ 0,00

Wapenverlichting

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Wapenlamp

Firstcarecompany heeft een breed assortiment aan wapenlampen. Met een wapenlamp als wapenverlichting bent u voorbereid op situaties in het donker. Een goede lamp is daarom een onmisbaar onderdeel van uw tactische uitrusting. Het is een handige tool om medewerkers van overheidsinstellingen zowel ’s nachts als in een slecht verlichte ruime meer zicht te geven. Binnen ons ruime assortiment bevindt zich ook voor u de juiste wapenlamp als wapenverlichting.

Wapenverlichting met oplaadbare led lamp

De Olight PL 2RL BALDR led wapenlamp is een compacte oplaadbare led lamp gecombineerd met een red laser. Deze wapenlamp is speciaal ontwikkeld voor tactisch gebruik van law enforcement professionals die ook binnen donkere omstandigheden operationeel bezig zijn. De Olight PL 2RL BALDR heeft een lichtbundel met een bereik van ongeveer 235 meter en een maximale led output van 1200 lumen. De lamp is door middel van een speciaal bevestigings- en ontgrendelingssysteem gemakkelijk te monteren of ontgrendelen.

Wapenlamp met picatinny aansluiting

De Olight Odin Rifle Light is een nieuwe generatie wapenlamp vanwege de directe montage op wapens met picatinny aansluiting. De ledverlichting is een krachtige lichtbundel met een bereik van ongeveer 300 meter en een maximale led output van 2000 lumen. De speciaal ontwikkelde accu en de PMMA optical lens maken het mogelijk om doelen op grote afstanden te verlichten. Ook in de low modus geeft de lamp nog een lichtbundel van 118 meter aan verlichting, ideaal als wapenverlichting dus.

Wapenlampen met verstelbare rail

Firstcarecompany heeft ook wapenlampen van Olight in het assortiment met een verstelbare rail. Dit zijn de Olight BALDR Mini Green laser en de Olight PL Mini 2 Valkyrie Gunmetal. De rail kunt u aan de hand van uw type handvuurwapen naar wens aanpassen. De wapenverlichting is ook te gebruiken met subcompact modellen handvuurwapens. De Olight BALDR Mini Green laser heeft een lichtbundel met een bereik van ongeveer 130 meter met een maximale led output van 600 lumen. De Olight PL Mini 2 Valkyrie Gunmetal wapenlamp heeft een bereik van ongeveer 100 meter met een maximale output van 600 lumen.

Wapenverlichting bestellen

Een wapenlamp als wapenverlichting bestelt u eenvoudig via de website van Firstcarecompany. Na het bestellen ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar voor aankopen in onze (online) winkel. Als overheidsinstantie is het tevens mogelijk om op rekening te bestellen. U bent ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Hier staan onze specialisten voor u klaar voor professioneel advies. Twijfelt u nog en ontvangt u graag meer informatie over wapenverlichting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.