Winkelwagen 0
€ 0,00

5.11

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5.11: Tactische uitrusting uit de V.S. van topkwaliteit

In tactische kringen is het merk 5.11 uit de V.S. inmiddels doorgedrongen tot de Europese markt. Liefhebbers van tactische uitrusting en kleding weten inmiddels dat 5.11 staat voor topkwaliteit. In 1968 begon Royal Robbins tactische broeken te ontwerpen en produceren onder de naam 5.11. De broeken werden een groot succes bij de FBI National Academy en uiteindelijk ook binnen de verschillende politiekorpsen in de V.S. Hiermee werd de basis gelegd voor de tactische afdeling binnen 5.11. Het merk werd overgenomen door Dan Costa en is inmiddels een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de tactische wereld van politie en defensie. Het staat garant voor kwalitatief functionele en robuuste uitrustingen. 5.11 heeft een uitgebreid assortiment van tactische kleding tot rugzakken, tassen, handschoenen en koppelaccessoires

5.11 rugzakken

Functionele en robuuste rugzakken zoals de 5.11 RUSH12 en 5.11 RUSH24 zijn bestsellers en erg populair onder politie- en defensiepersoneel dankzij de kwalitatief zeer goede afwerking en het functionele design. 

5.11 tassen voor dagelijks gebruik

De tassen van 5.11 zijn echte hardlopers bij klanten van de politie voor het gebruik tijdens de dienst. Alle uitrusting en accessoires kunnen georganiseerd mee tijdens de nooddienst door de uitgekiende indeling van de 5.11 Patrol Ready tas.

5.11 tassen voor uw complete uitrusting

Ook voor het vervoeren van de complete uitrusting van gespecialiseerde politie-eenheden heeft 5.11 ergonomisch uitgevoerde tassen in het programma. Wat dacht u van de 5.11 Mission Ready 3.0? Een zeer praktische tas waar uw complete uitrusting van schoenen, kleding en beschermende middelen in vervoerd kan worden. De 5.11 Mission Ready 3.0 is een trolley-tas met telescopisch handvat en stabiele wielen, die ervoor zorgen dat het vervoeren van de tas minimale lichamelijke belasting geeft.

5.11 uitrusting voor schietsport

Voor de schietsport en het veilig vervoeren van uw vuurwapen heeft 5.11 speciale tassen ontwikkeld, zoals de compacte 5.11 Range Qualifier Bag. Ook de wat uitgebreidere 5.11 Range Ready wapentas is bij uitstek geschikt voor de schietsport. U heeft met deze tassen alles bij de hand op de schietbaan, van onderhoudsmiddelen tot wapens en munitie. De 5.11 Pistol Case voor handvuurwapens is ook een ideale compacte wapentas voor het vervoeren van uw Walther P99Q of Glock 17. 

Officiële 5.11 dealer

Al met al is 5.11 een mooi en functioneel tactisch erk wanneer het gaat om verschillende uitrustingsaccessoires voor politie en defensie. Bij Firstcarecompany bent u aan het juiste adres, gezien wij officieel dealer van 5.11 zijn in Nederland. Heeft u interesse in de artikelen van 5.11? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.