Winkelwagen

Haix

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Haix veiligheidsschoenen

Professionele veiligheidsschoenen van Haix

Veiligheidsschoenen zijn onmisbaar in de uitrusting van outdoorspecialisten en medewerkers van overheidsinstanties. Bent u op zoek naar een echt uitstekende veiligheidsschoen? Kies dan voor de veiligheidsschoenen van Haix. Haix veiligheidsschoenen zijn de ideale schoenen voor ambulancehulpverleners, EHBO-personeel en professionals die inzien dat een goede S3-veiligheidsschoen essentieel is voor het veilig uitoefenen van hun werkzaamheden. U draagt veiligheidsschoenen voor optimale voetbescherming tijdens het afleggen van lange afstanden en eventuele ruige landschappen. Met de Haix veiligheidsschoenen bent u altijd beschermd wanneer u uw werkzaamheden uitvoert!

Moderne Haix veiligheidsschoenen

Haix is een bekend merk in de tactische wereld en staat bekend om haar moderne faciliteiten en zeer hoge kwaliteit. Op dit moment is Firstcarecompany de enige leverancier in Nederland die dit vooraanstaande merk voor veiligheidsschoenen aanbiedt op de tactische markt. Een van de mooiste producten in ons assortiment is de Haix Airpower X1 veiligheidsschoen S3. Deze schoen beschikt over speciaal door Haix ontwikkelde systemen die het loopgemak bevorderen en optimaal bestand zijn tegen extreme omstandigheden. De systemen waar u onder andere van profiteert bij deze Haix veiligheidsschoenen, zijn de volgende:

  • Haix SR-systeem voor een hogere hittebestendigheid;
  • Haix Climate-systeem voor een goede transportatie van vocht;
  • Haix MSL-systeem voor extra schokabsorptie dankzij de toepassing van speciaal foam;
  • Haix Vario-fitsysteem voor individuele aanpassingen en het instellen van uw eigen voetbreedte.

Dit laatste systeem in de Haix veiligheidsschoenen is zeer innovatief en werkt middels de toepassing van speciaal ontworpen inlegzolen. Hierdoor is de veiligheidsschoen voor verschillende voetbreedtes instelbaar. Er zijn drie toepasbare inlegzolen: een rode inlegzool die geschikt is voor de normale voetvorm, gele inlegzolen die geschikt zijn voor brede voeten en blauwe inlegzolen die geschikt zijn voor smalle voeten. De gele en blauwe zolen kunnen speciaal bijgesteld worden.

Complete uitrusting bij Firstcarecompany

Naast de veiligheidsschoenen van Haix biedt Firstcarecompany ook tactische schoenen van andere merken. Ieder merk en iedere veiligheidsschoen heeft zo haar voordelen en uitstekende karakteristieken. Zo staan de veiligheidsschoenen van Adidas bekend om haar duurzaamheid en geschiktheid voor politie-eenheden. De Magnum veiligheidsschoenen daarentegen zijn geliefd onder tactische professionals en worden gedragen in verschillende branches, waaronder politie, defensie en brandweer. Magnum produceert stevige, comfortabele en veilige schoenen in het high performance-segment. Uiteraard bieden wij meer dan Haix veiligheidsschoenen. Firstcarecompany staat klaar om uw gehele tactische uitrusting compleet te maken. Maak uw tactische uitrusting compleet met een tactische broeksoftshelljas en rugzakken of slingbags. Maak uw tactische uitrusting compleet met een tactische broek, softshell jas en rugzakken of slingbags. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.

Firstcarecompany: specialist in uitrusting

Firstcarecompany is trotse leverancier van Haix veiligheidsschoenen en andere persoonlijke uitrusting. Wij zijn de enige tactische winkel in Nederland die op dit moment de hoogwaardige veiligheidsschoenen van Haix aanbieden aan onze klanten. Wilt u dus verzekerd zijn van een uitstekende tactische en veilige schoen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u bij ons uw Haix veiligheidsschoenen of andere tactische items besteld, dan ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Deventer voor professionele service. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag met onze expertise in persoonlijke bescherming.