Winkelwagen 0
€ 0,00

Veiligheidsschoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

De beste veiligheidsschoenen

Wilt u optimaal beschermd zijn tijdens uw dienst, werkzaamheden of buitenactiviteiten? Dan heeft u niet alleen de juiste beschermende kleding, maar ook de beste veiligheidsschoenen nodig. Voor optimale voetbescherming kunt u op ieder moment terecht bij Firstcarecompany. De beste veiligheidsschoenen zijn bestand tegen ruige landschappen en het afleggen van lange afstanden. Wij leveren onze producten aan politie, defensie, handhaving, beveiliging en ambulancepersoneel. Ook als particulier en outdoorliefhebber bent u bij ons meer dan welkom om uitrusting aan te schaffen.

Magnum veiligheidsschoenen

Een van de beste veiligheidsschoenen komen van het vooraanstaande merk Magnum. Magnum veiligheidsschoenen werden in eerste instantie ontwikkeld voor overheidsinstanties, omdat er behoefte was aan een lichte en sportieve laars. Tot op de dag van vandaag maakt het merk stevige, comfortabele en veilige schoenen in het high performance-segment. De meeste schoenen uit het assortiment zijn CE-EN gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen. Een van onze beste veiligheidsschoenen van Magnum is de Rigmaster ambulance S3. Deze schoen is dankzij haar veilige karakteristieken ideaal voor ambulancepersoneel. Dankzij het uitgekiende membraansysteem blijven uw voeten altijd droog en warm, zelfs na een lange dienst met natte weersomstandigheden. Magnum veiligheidsschoenen beschikken tevens over een schokabsorberende binnenzool, zodat knie- en rugklachten te allen tijden worden voorkomen.

Beste veiligheidsschoenen van Magnum

Wilt u een ideale allround schoen voor alle jaargetijden? Dan is de Magnum Viper Pro 8.0 wat u zoekt. Dankzij zijn comfortabele pasvorm en kwalitatief goede afwerking kiezen steeds meer overheidsdiensten voor de Magnum Viper Pro 8.0. Nog een voordeel is dat u op iedere soort ondergrond u uitstekende grip heeft dankzij de buitenzool van carbon. De Magnum Viper Pro is ook verkrijgbaar met zijwaartse rits. Deze Magnum Viper Pro 8.0 Side Zip is zeer gemakkelijk aan- en uit te trekken en beschikt verder over alle pluspunten die de Magnum Viper Pro 8.0 ook heeft.

Haix Airpower X1 veiligheidsschoen

Een van de beste veiligheidsschoenen voor ambulancehulpverleners, EHBO-personeel en professionals is zonder twijfel de Haix Airpower X1 veiligheidsschoen. Deze veiligheidsschoen brengt vele functionaliteiten mee die zeker gewaardeerd zullen worden door specialisten die inzien dat een goede S3 veiligheidsschoen essentieel is voor het veilig uitoefenen van hun werkzaamheden. De Haix Airpower X1 beschikt over verschillende speciale systemen, die er onder andere voor zorgen dat uw voeten beschermd zijn tegen hoge temperaturen. Tevens wordt de voet optimaal ondersteund middels een ideale natuurlijke curve en een extra schokabsorptiesysteem. Met het Haix Vario fit systeem voor individuele aanpassing en instelbaarheid van de voetbreedte is deze schoen voor iedere voet geschikt.

Beste veiligheidsschoenen bestellen bij Firstcarecompany

De beste veiligheidsschoenen bestelt u natuurlijk bij Firstcarecompany. Plaatst u een bestelling, dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Bestelt u vanuit een overheidsinstelling? Dan is het tevens mogelijk om te bestellen op rekening. Wanneer u als particulier producten bij ons aanschaft, dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.